Profil

Kolding Tømrer Service

Din tømrer i Danmark

Vi har fokus på tømrerarbejde, tag, vinduer og ejendomsservice.

Mangler du en dygtig og erfaren tømrermester, er du kommet til det helt rette sted. Hos Kolding Tømrer Service udfører vi nemlig alt slags tømrerarbejde professionelt og kompetent med mange års erfaring bag os.

Vi sørger altid for at være opdaterede om de nyeste teknikker, materialer og metoder, så vi har en bred vifte af muligheder og løsninger til dit næste projekt. Vi er dygtige og passionerede, og endemålet er altid, at du som kunde er glad og tilfreds med vores arbejde. 

Kommunikation og dialog er meget vigtigt for os, så der ikke opstår misforståelser og manglende forventningsafstemninger. Det er tit det, der gør, at arbejdsprocessen bliver mere kompliceret end nødvendig. Vi sørger derfor altid for at have en god og ærlig dialog med kunden både før, undervejs og efter, så projektet bliver præcis, som du forestillede dig det. 

Vi har base i Kolding med daglig arbejdsgang i Midtjylland og dertil liggende byer. Vi arbejder dog også i hele Danmark – dér, hvor der er brug for os! 

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder og at få et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak om dit næste projekt. Vi kommer gerne med et bud på opgaven, uanset størrelse.

Ring til os på (+45) 22 62 22 28 for at få mere information om, hvad vi kan gøre for jer.

Klik her for at besøge vores Facebook, som løbende opdateres med nyheder.

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på din tømreropgave.