Kolding Tømrer Service

Tømrerfirma i Kolding

Mangfoldigt og alsidigt tømrerfirma i Kolding

Vi har fokus på tømrerarbejde, tag, vinduer og ejendomsservice.

Mangler du et dygtigt og erfarent tømrerfirma i Kolding , er du kommet til det helt rette sted. Hos Kolding Tømrer Service udfører vi nemlig alt slags tømrerarbejde professionelt og kompetent med mange års erfaring bag os. Vi kører rundt i hele Kolding og omegn, samt resten af Danmark.

Der er ikke den opgave, der hverken er for stor eller lille, og vi har næsten prøvet at lave alt. Vi lægger en dyd i vores arbejde og sørger altid for, at arbejdet bliver udført efter bedste kvalitet og med de rette materialer. 

Nedenfor kan du læse om nogle af de ydelser, vi kan hjælpe med. Ønsker du at høre mere om vores arbejde og om hvordan, vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.

Tømrerarbejde

Vi tilbyder vores hjælp inden for alle former for tømrerarbejde og vedligeholdelse af dette. Vi udfører alt fra små reparationer til større renoveringer, og vi er først tilfredse, når du som kunde også er det - det får begge parter mest ud af!

Vi sørger altid for at have en god dialog og kommunikation med kunden, så vi fra start af ved præcis, hvad du som kunde ønsker og forventer. På den måde finder vi nemmest en arbejdsgang, der passer både dig og os, da vores endelige mål altid er at give dig det bedst mulige resultat.

Tagarbejde

Trænger dit hus til en tagrenovering, eller står du og skal have lagt helt nyt tag? Vi udfører alle former for tagarbejde, og vi er specialister i at arbejde med alle former for tagtyper, bl.a. tagpap, tagsten og eternittag.

Vi har mange års erfaring med tagarbejde, og vi står altid klar med god rådgivning og vejledning til dit tagprojekt. Vi har også mulighed for at komme eventuel råd og svamp i forkøbet ved at udskifte tagsten eller eternitplader. Vi er dit tømrerfirma i Kolding!

Døre og vinduer

Som en del af tømrerarbejdet har vi også mulighed for at udskifte døre og vinduer i dit hus. Vi arbejder med alle slags døre og vinduer - fra ét enkelt vindue til dem alle, og fra skydedøre til fyldningsdøre. Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare!

Mulighederne inden for udskiftning af døre og vinduer er uendelige, og der er mange måder, hvorpå opgaven kan gribes an. Vi står klar til at gøre hele arbejdet, men du har også mulighed for at hjælpe til og på den måde spare penge. Kontakt os gerne for at høre mere om de forskellige løsninger.

Professionelt tømrerfirma i Kolding, som er eksperter i udskiftning af låse

Hvis uheldet er ude, og din lås enten er i stykker eller du har mistet nøglen, kan vi hjælpe med udskiftning af alle typer låse.

Vi sørger for at få udskiftet den gamle lås med en ny, hvor vi f.eks. kan sørge for, at låsen bliver kodet til den type nøgle, der bliver brugt i forvejen. Vi kan dermed sørge for, at du får én nøgle, der passer til alle låsene, så du kan bruge den samme nøgle, hvad enten det er til havedøren, postkassen eller hoveddøren.

Diskoteker og barer

Vi har stor erfaring med opbygning af diskoteker og barer. Vi udfører præcis det arbejde, der er behov for - hvad enten det er indretning, opbygning af barer, dansegulv, podier, sæder m.m.

Vi møder mange forskellige kunder og opgaver, og vi har derfor en bred vifte af erfaring at trække på. Vi kan tage hånd om hele processen, lige fra grundig vejledning og et godt tilbud til bestilling af materialer og professionelt håndværk.

Restauranter

Ligesom ved diskoteker og barer er der heller ingen begrænsning på, hvad vi udfører af tømrerarbejde for restauranterne. Det kan bl.a. være indretning, opbygning af buffet, arbejde med døre og vinduer m.m.

Der er altid overvejelser at gøre sig i forhold til både det praktiske, men også det udseendemæssige i restauranten, og her står vi gerne klar med gode råd og vejledning.

Se vores referencer

På denne side kan du se billeder af bl.a. vores tidligere projekter. Måske bliver du inspireret til noget, du selv ønsker dig? Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud på en tømrer i Kolding!

Vil du vide mere?

Du er altid velkommen til at ringe for en uforpligtende snak om dit næste projekt. Vi kommer gerne med et bud på opgaven, uanset størrelse.

Ring til os på (+45) 22 62 22 28 for at få mere information om, hvad vi kan gøre for jer.

Klik her for at besøge vores Facebook, som løbende opdateres med nyheder.

Få et uforpligtende tilbud fra et professionelt tømrerfirma i Kolding!